Fajszi Paprika Manufaktúra a kalocsai Korona Rádióban – 2021

A KoronaFM100 rádióban beszélt Dóri arról, hogy a Fajszi Paprika Manufaktúra bekerült a Highlights of Hungary jelöltjei közé, mely hetedik éve mutatja be a legkiválóbb magyar teljesítményeket az egész Kárpát- medencében.
Fajszi Paprika a KoronaFM100 Rádióban

A Korona Rádió készített Velünk interjút

A Fajszi Paprika Manufaktúra bekerült a Highlights of Hungary jelöltjei közé, mely hetedik éve mutatja be a legkiválóbb magyar teljesítményeket az egész Kárpát- medencében.

A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente és kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket.

Céljuk, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerjék, és széles körben megismertessék a leginspirálóbb történeteket.

Oszd meg másokkal is:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Diningguide-Exkluzív-Riport-a-Fajszi-Paprika Manufaktúrával

Diningguide exkluzív riport a Fajszi Paprika Manufaktúrával – 2021

“Van egy család, akinek mindennél többet jelent a rubinvörös fűszer, a pirospaprika: ők a Fajszi Paprika Manufaktúra, akik már negyedik generáció óta foglalkoznak termesztéssel és feldolgozással. Jelenleg harminc hektáron folyik a termelés: Vikica fantázianevű paprikájukat a 2020-as nemzetközi Great Taste Awards két csillaggal is kitüntette.”

Olvass tovább