Fajszi Paprika Manufaktúra és e-spejz közös főzés Farkas Richárd chéffel

“Habár a fűszerpaprika a magyar konyha szimbóluma, kevés igazán kiváló minőségű érhető el a kereskedelemben. Azonban a Fajszi Paprikánál egybe ér a tradíció és innováció, mindez egy olyan termékben, amit igazán büszkén használhatunk.”
Farkas-Richárd-Séf-Jelöltje-a-Fajszi-Paprika-Manufaktúra

E-Spejz és Fajszi Paprika Manufaktúra közös főzés Farkas Richárd chéffel

Oszd meg másokkal is:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Diningguide-Exkluzív-Riport-a-Fajszi-Paprika Manufaktúrával

Diningguide exkluzív riport a Fajszi Paprika Manufaktúrával – 2021

“Van egy család, akinek mindennél többet jelent a rubinvörös fűszer, a pirospaprika: ők a Fajszi Paprika Manufaktúra, akik már negyedik generáció óta foglalkoznak termesztéssel és feldolgozással. Jelenleg harminc hektáron folyik a termelés: Vikica fantázianevű paprikájukat a 2020-as nemzetközi Great Taste Awards két csillaggal is kitüntette.”

Olvass Tovább