A magyar konyháról és fűszerpaprikáról írt a Michelin Guide. A séfek kedvelt alapanyaga a Fajszi Paprika. Mede Ádám igényeire finomítva pedig újabb terméket fejlesztettünk. Ha kíváncsi vagy mi ez, olvass tovább …

A magyar konyháról és fűszerpaprikáról írt a Michelin Guide. A séfek kedvelt alapanyaga a Fajszi Paprika. Mede Ádám igényeire finomítva pedig újabb terméket fejlesztettünk. Ha kíváncsi vagy mi ez, olvass tovább …
A Magyar Konyha Fajszon járt. A Fajszi Paprika Manufaktúra negyedik generációs családi vállalkozás. Okvátovity László és felesége, Erika a termelésért felel, lányuk, Dóri pedig néhány éve a párjával csatlakozott a szülőkhöz.
Egy ilyen díj után mindenki „megbocsát”, még én is magamnak – Öt győztes, öt gondolat. A VISA She’s Next győzteseinek gondolatai- Többek között a Fajszi Paprika
A Vikica Csemege Fűszerpaprika ezúttal a A Magyar Konyha magazin és a Pannon Gasztronómiai Akadémia közös tesztjén mérette meg magát és ért el előkelő helyezést.