Korona Rádió riport a Fajszi Paprikával

Füstös Évivel és Csapai Tamással beszélgettünk a Forbes címlap jelölésről és a jövőbeli terveinkről.
workshop_2023

Kapcsolódó cikkek

2021-Hello-Vidék-Riport-a-Fajszi-Paprikával

Hello Vidék riport a Fajszi Paprika Manufaktúrával – 2021

Az őrölt fűszerpaprika hiába a magyar gasztronómia egyik legmeghatározóbb eleme, hiába hungarikum a szegedi és a kalocsai fajta, az ágazat nem éli épp virágkorát Magyarországon, a piacra pedig csak úgy ömlik az olcsó import áru. Okvátovity Dórát, a többgenerációs családi vállalkozásként működő Fajszi Paprika Manufaktúra ügyvezető igazgatónkat a Hello Vidék kérdezte többek között arról, milyen helyzetben vannak a még talpon maradt termelők.

Olvass tovább

Michelin Guide – Magyarország ajánló

A francia Michelin Guide Food Travel kiadványában bemutatja országunk kiemelkedő éttermeit, látnivalóit, borasztait és termelőit. Ebben a kiadványban Mi is helyet kaphattunk és a legmagyarosabb fűszerünk mellett munkánkat is bemutathattuk.

Olvass tovább