A magyar konyháról és fűszerpaprikáról írt a Michelin Guide. A séfek kedvelt alapanyaga a Fajszi Paprika. Mede Ádám igényeire finomítva pedig újabb terméket fejlesztettünk. Ha kíváncsi vagy mi ez, olvass tovább …

A magyar konyháról és fűszerpaprikáról írt a Michelin Guide. A séfek kedvelt alapanyaga a Fajszi Paprika. Mede Ádám igényeire finomítva pedig újabb terméket fejlesztettünk. Ha kíváncsi vagy mi ez, olvass tovább …
A Magyar Gasztronómiai Egyesület rendszeresen teszteli a hagyományos magyar konyha alapvető fűszerét, a pirospaprikát. Az évek alatt már földerítették azt a néhány termelőt, aki komoly minőséget képes előállítani, idén a Fajszi Paprika is ringbe szállt.
HOZZÁVALÓK // 4 ADAG – A paprikás csirkéhez – 1 egész csirke 1 db zöldpaprika 2 ek olaj (vagy zsír) 3+1 dl tejföl 1 db
Mit gondolnak vezető chefjeink a fűszerpaprika szerepéről a magyar konyhában? Michelin Guide riport.
Paprika Manufaktúra Kft.
6352 Fajsz, Árjas utca 19. (Nem értékesítési pont)
+36 30 329 0889
© Paprika Manufaktúra Kft. // Minden jog fenntartva