Fajszi Paprika csillageső a Great Taste Awards-on

A Guild of Fine Food által szervezett, huszonöt éve indult Great Taste Awards a világ egyik legnagyobb és legrangosabb gasztronómiai versenye, amelyre évente mintegy 14 ezer terméket neveznek.
Fajszi Paprika csillageső a Great Taste Awards-on

Great Taste Awards az élelmiszerek Oscarja

Az élelmiszer világ Oscar-díjának nevezett Great Taste Awards-on az idei évben mindhárom nevezett termékünket kiemelkedőnek minősítették. Fajszi fűszerpaprikamag-olajunk háromcsillagos, Halászlé fűszerpaprikánk kétcsillagos, míg galagonyafával füstölt paprikánk egycsillagos minősítést kapott. A séfekből, forgalmazókból, étterem-tulajdonosokból, ételkritikusokból és szakírókból álló, ötszáz fős zsűri ezek közül mindössze néhány száz terméknek ítéli oda a legmagasabb, háromcsillagos elismerést.

Nagyon örülünk, hogy az élelmiszeripar leghitelesebbnek tartott és egyik legrangosabb elismerésében részesülhetünk.

Oszd meg másokkal is:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Kapcsolódó cikkek

Diningguide-Exkluzív-Riport-a-Fajszi-Paprika Manufaktúrával

Diningguide exkluzív riport a Fajszi Paprika Manufaktúrával – 2021

“Van egy család, akinek mindennél többet jelent a rubinvörös fűszer, a pirospaprika: ők a Fajszi Paprika Manufaktúra, akik már negyedik generáció óta foglalkoznak termesztéssel és feldolgozással. Jelenleg harminc hektáron folyik a termelés: Vikica fantázianevű paprikájukat a 2020-as nemzetközi Great Taste Awards két csillaggal is kitüntette.”

Olvass tovább
2021-Hello-Vidék-Riport-a-Fajszi-Paprikával

Hello Vidék riport a Fajszi Paprika Manufaktúrával – 2021

Az őrölt fűszerpaprika hiába a magyar gasztronómia egyik legmeghatározóbb eleme, hiába hungarikum a szegedi és a kalocsai fajta, az ágazat nem éli épp virágkorát Magyarországon, a piacra pedig csak úgy ömlik az olcsó import áru. Okvátovity Dórát, a többgenerációs családi vállalkozásként működő Fajszi Paprika Manufaktúra ügyvezető igazgatónkat a Hello Vidék kérdezte többek között arról, milyen helyzetben vannak a még talpon maradt termelők.

Olvass tovább