Gourmet riporter, Majoros Zsolt
Majoros Zsolt, az Antré étterem séfje is elkötelezett a magyar konyha és a kiváló alapanyagok iránt. Ha szeretnéd megismerni az útját és hogy mire helyezi hangsúlyt.
Majoros Zsolt, az Antré étterem séfje is elkötelezett a magyar konyha és a kiváló alapanyagok iránt. Ha szeretnéd megismerni az útját és hogy mire helyezi hangsúlyt.
“Habár a fűszerpaprika a magyar konyha szimbóluma, kevés igazán kiváló minőségű érhető el a kereskedelemben. Azonban a Fajszi Paprikánál egybe ér a tradíció és innováció, mindez egy olyan termékben, amit igazán büszkén használhatunk.”
Mit mutat meg Mautner Zsófi egy világhírű sztárséfnek a magyar vidék gasztronómiájából? Természetesen a halászlevet és a fajszi fűszerpaprikát.
Paprika Manufaktúra Kft.
6352 Fajsz, Árjas utca 19. (Nem értékesítési pont)
+36 30 329 0889
© Paprika Manufaktúra Kft. // Minden jog fenntartva
Paprika Manufaktúra Kft.
6352 Fajsz, Árjas utca 19.
(Nem értékesítési pont)
+36 30 329 0889