
Korona Rádió riport a Fajszi Paprikával
Füstös Évivel és Csapai Tamással beszélgettünk a Forbes címlap jelölésről és a jövőbeli terveinkről.
Füstös Évivel és Csapai Tamással beszélgettünk a Forbes címlap jelölésről és a jövőbeli terveinkről.
A Magyar Konyha Magazin Top 100 termelő – Termőföldtől az asztalig kiadványa a magazin 2020. decemberi számával együtt jelent meg, és gyűjtötte össze a legjobb hazai alapanyagokat előállító termelőket.
Az őrölt fűszerpaprika hiába a magyar gasztronómia egyik legmeghatározóbb eleme, hiába hungarikum a szegedi és a kalocsai fajta, az ágazat nem éli épp virágkorát Magyarországon, a piacra pedig csak úgy ömlik az olcsó import áru. Okvátovity Dórát, a többgenerációs családi vállalkozásként működő Fajszi Paprika Manufaktúra ügyvezető igazgatónkat a Hello Vidék kérdezte többek között arról, milyen helyzetben vannak a még talpon maradt termelők.